Våra tjänster

Vi åtar oss allt ifrån små byggservicearbeten till större betongentreprenader.

Förutom gjutning av betongkonstruktioner utför vi bland annat formsättning, isolering, armering och lagning av befintliga betonggolv.

Gjutning av betongkonstruktioner

Gjutning av betongkonstruktioner är en av våra specialiteter. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att skapa starka och hållbara betongytor för olika ändamål. Oavsett om det handlar om att gjuta golv, väggar eller andra strukturer, kan du lita på att vi levererar en högkvalitativ lösning som uppfyller dina behov.

Kontakta oss

Formsättning, isolering & armering

Formsättning, isolering och armering är avgörande steg när det kommer till att skapa hållbara och stabila betongkonstruktioner. Med vår långa erfarenhet och expertis inom dessa områden kan du vara säker på att vi levererar professionella och pålitliga lösningar för ditt projekt.

Kontakta oss

Lagning av befintliga betonggolv

Har dina befintliga betonggolv blivit skadade eller slitna? Med vår expertis inom lagning av betonggolv kan vi återställa skönheten och styrkan i dina golv. Oavsett om det handlar om sprickor, hål eller ojämnheter, använder vi högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att ditt golv blir som nytt. Lita på vårt erfarna team för att ge dina betonggolv en andra chans att imponera.

Kontakta oss

KOntakta oss

Fyll i formuläret och kontakta oss idag för att ta det första steget mot att förvandla dina betonggolv med hjälp av vårt erfarna team!